Janakkalan Turengissa sijaitseva Kiipula tunnetaan parhaiten koulutus- ja kuntoutuspalveluistaan. Näiden ohessa Kiipulassa viljellään ja myydään luomuvihanneksia ja kukkia sekä palvellaan yrityksiä, ryhmiä ja matkailijoita läpi vuoden.

Kiipulan kuntoutustoiminnan muuttuessa laitosmuotoisesta avomuotoiseksi, on tiloja avattu matkailijoiden ja muiden vieraiden käyttöön. Kiipula Guest House tarjoaa majoitusta viihtyisissä hotellitason huoneissa luonnonkauniissa ympäristössä.

Guest Housessa on majoitustilaa sadalle hengelle. Opiskelijoiden asuntolat palvelevat matkailijoita loma-aikoina, jolloin Kiipulan majoituskapasiteetti nelinkertaistuu. Hämeenlinnan toimipiste Punaportti tuo lisätiloja kaupungin kesätapahtumiin saapuville. Yöpyjien viihtyvyyden takaamiseksi Guest Housen vastaanotto asiakastiloineen sai remontin myötä uuden, entistä kutsuvamman ilmeen.

Täyden palvelun tilaisuudet

Monipuoliset tilat sopivat erilaisiin tapahtumiin urheilu- ja taideleireistä kokous- ja koulutustilaisuuksiin, kursseihin ja perhejuhliin.

– Juhlapaikaksi soveltuu pihapiirin tunnelmallinen Kustaanhovi, jossa voidaan järjestää 50–70 hengen tilaisuuksia. Täällä on tanssittu häitä, vietetty syntymäpäiviä, kuultu konsertteja ja nautittu cocktail-tilaisuuksien puheensorinasta, myyntipäällikkö Annika Rosenberg esittelee.

Kiipulan päätoimipaikan ympäristössä on 20-väyläinen frisbeegolfrata. Kuva: Kiipulasäätiö, Tapio Aulu

Maukkaat tarjoilut valmistuvat talon omassa keittiössä. Maistuisiko kodinomainen noutopöytälounas, suolaisten ja makeiden herkkujen täydentämä kahvitarjoilu tai juhlava illallismenu?

Siirrä kokous ulkoilmaan

Upeat ulkoilumaastot avautuvat heti Guest Housen ovelta. Virkistyä voi kauniissa harjumaisemissa maastopyöräillen, patikoiden tai frisbeegolfia pelaillen. Luonnon rauhassa piileville kodalle ja laavulle voi järjestää makkaranpaistoretken tai vaikkapa piristävän ulkoilmakokouksen.

Upeat ulkoilumaastot avautuvat heti Guest Housen ovelta. Kuva: Kiipulasäätiö, Tapio Aulu

– Talosta löytyy valtava määrä asiantuntemusta, minkä ansiosta kokouspäivän kylkeen voidaan sopia esimerkiksi työhyvinvointia tai ravintoa käsitteleviä luentoja, Rosenberg vinkkaa.

Miinantorilla on myynnissä mm. Kiipula Gardensin opetuspuutarhan kukkia. Kuva: Kiipulasäätiö, Tapio Aulu

Kiva päiväretkikohde on myös vanhassa kivinavetassa toimiva lähiruoka- ja kukkakauppa Miinantori, jossa on myynnissä Kiipula Gardensin viljelysten lisäksi paikallista lähiruokaa ja kädentöitä.

Kahvilan lounassaalaatit ovat saaneet runsaasti kiitosta. Kuva: Kiipulasäätiö, Tapio Aulu

– Miinantorin yhteydessä palvelee viihtyisä kahvila, jonka lounassalaatit ovat saaneet vierailta hurjasti kiitosta, lisää Rosenberg.

www.kiipula.fi

Teksti: Saana Jaakkola Kuvat: Kiipulasäätiö, Tapio Aulu

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment