Monipuolisesti mahdollisuuksia Nokialla

Nokia yllättää monipuolisella vapaa-ajanvieton tarjonnallaan. Liikunnasta, kulttuurista ja itsensä hemmottelustakin kiinnostuneille Nokialla riittää tekemistä.

Nokian ikisuosikkikohde on kauniissa Pyhäjärven rantamaisemassa sijaitseva kylpylähotelli Cumulus Resort Eden.

Kesäaikaan Nokialle voi matkustaa Tampereelta tai Hämeenlinnasta Hopealinjojen m/s Silvermoon-matkustajalaivalla, joka pysätyy tarvittaessa Edenin laiturissa. Kuva: Nokian kaupunki

”Nokian Eden” tarjoaa huvituksia ja hemmottelua koko perheelle: allasosaston trooppisessa lämmössä voi kylpeä mielin määrin, ilotella vesiliukumäessä tai rengasliu’ussa, ja kylpylän spa-osastolla pääsee nauttimaan monipuolisesta valikoimasta kasvo-, käsi- ja jalkahoitoja tai hieronnoista. Kuntosali, monipuolinen ravintolatarjonta ja kodikkaat huoneet takaavat hyvän kylpyläloman vaikka pidemmäksikin aikaa. 

Golf rokkaa!

Muutaman kilometrin päässä Edenistä sijaitseva Nokia River Golf on yksi Pirkanmaan tasokkaimmista golf-kentistä. Vaihtelevassa hämäläisessä maalaismiljöössä risteilevä kenttä tarjoaa paitsi pelaamisen juhlaa myös iloa silmälle: rantalenkin lähellä virtaava Nokianvirta sekä kenttää ympäröivät kalliot luovat upeat puitteet kolopallon pelaamiselle.

Nokia River Golf on yksi Pirkanmaan tasokkaimmista golf-kentistä. Kuva: Nokian kaupunki

Kentän uusin osa, Rock-kenttä modernisti muotoiluine väylineen ja pelistrategisine haasteineen tuo pelaamiseen uudenlaista mielenkiintoa.

VisitNokia – ja jaa se somessa!

Nokia kasvaa ja kehittyy aktiivisesti, ja se näkyy myös kaupungin matkailupalveluissa. Kotimaan Matkailumessuille VisitNokia-matkailusivusto kokoaa kaikki Nokian nähtävyydet, elämykset, ravintolat sekä kokous- ja juhlatilat yhdelle sivustolle. Matkailijat voivat osallistua sivuston sisällöntuotantoon julkaisemalla kuvia ja kokemuksiaan sosiaalisessa mediassa hashtagilla #visitnokia. 

www.visitnokia.fi
www.nokiankaupunki.fi

Teksti: Matleena Ikonen Kuvat: Nokian kaupunki

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment