Sievi Shop on suomalaisen jalan asiantuntija

Suomen kattavin Sievi-kenkien jälleenmyyjä Sievi Shop syntyi todelliseen tarpeeseen. Tehtaanmyymälä uupui kokonaan, ja paikkakunnan ainoa kenkäkauppakin lopetteli toimintaansa.

Ensin jälleenmyyntipisteet toimivat Sievin Saven keramiikkamyymälöiden yhteydessä. Kenkien kysyntä kasvoi nopeasti, ja ensimmäinen virallinen Sievin Jalkine Oy:n kenkiin erikoistunut Sievi Shop avattiin Helsingissä vuonna 2010. Samoihin aikoihin Sievissä jo vuodesta 2006 toiminutta jälleenmyyntipistettä laajennettiin. Keramiikan valmistus jäi hiljalleen taka-alalle, ja nyt saman perheen pyörittämä Sievi Shop toimii kymmenellä paikkakunnalla kautta maan.

Kengistään Sievi tunnetaan

Moni matkailija tunnistaa Pohjois-Pohjanmaan Sievin kunnan juurikin jalkineista. Sievi Shopin päämajana palveleva Sievin liike on matkailijaryhmien suosiossa, eikä suotta – Sievistä löytyy jopa 2 000 jalkineparin varasto edulliset kakkoslaadun tuotteet ja kenkätehtaan poistoparit mukaan lukien.

Sievi Shopin Sievin myymälästä löytyy jopa 2 000 jalkineparin varasto edulliset kakkoslaadun tuotteet ja kenkätehtaan poistoparit mukaan lukien. Kuva: Sievi Shop

Sievi Shopin toimitusjohtaja Terhi Vähäsalo kehottaa ryhmiä ilmoittamaan tulostaan etukäteen. Näin varmistetaan, että ryhmää on vastaanottamassa riittävä määrä asiansa osaavaa henkilökuntaa ja osataan varautua sekä oheisohjelman että tarjoilujen järjestämiseen.

Oma jalka tutuksi skannaamalla

Sievin liikkeessä asiakkaat pääsevät mittauttamaan jalkansa Sievi-skannerilla, joka kertoo yksilöllistä tietoa omasta jalasta.

Sievi-skannerin antama yksilöllinen tieto omasta jalasta auttaa jalkineiden valitsemisessa. Kuva: Sievi Shop

– Skannaus selvittää yksityiskohtaisesti millainen lesti asiakkaalla on ja millaisia kenkiä ja pohjallisia kannattaa suosia, Vähäsalo selvittää.

– Sievin XL-mallistossa on laaja valikoima leveälle lestille ja rintavalle jalalle suunniteltuja kenkiä, joissa päkiällä ja varpailla on tilaa liikkua ja hengittää.

Hyvät jalkineet tekevät askeleista kepeämmät. Kuva: Sievi Shop

Ani harvassa kenkämyymälässä saa yhtä pätevää palvelua kuin Sievi Shopissa. Myyjät käyvät säännöllisesti alaraajakoulutuksissa, jotta voivat opastaa asiakkaitaan entistä paremmin ja henkilökohtaisemmin. Oman jalan lisäksi vierailun aikana tutuksi tulee paitsi Sievi Shopin myös kenkätehtaan tarina ja historia. 

Valikoimissa ainutlaatuiset Utua-laukut

Kenkien lisäksi Sievi Shop on maailman ainoa Sievissä suunniteltujen Utua-nahkalaukkujen jälleenmyyjä. Pieninä 10–20 kappaleen erinä valmistettavat pirteät laukut ommellaan ateljeessa käsityönä, mikä takaa laadukkaan ja yksilöllisen lopputuloksen. Myös käytännölliset Rolser-citykärryt löytyvät Sievi Shopin valikoimista.

Kenkien lisäksi Sievi Shopissa on myytävänä Utua-nahkalaukkuja. Kuva: Sievi Shop

Sievin, Helsingin, Vantaan, Turun, Tampereen ja Kokkolan lisäksi Sievi Shop -myymälät palvelevat Lempäälän Ideaparkissa, Oulun keskustassa sekä Kuivaniemen Merihelmessä.

www.sievishop.fi

Teksti: Saana Jaakkola Kuvat: Sievi Shop

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment