Site logo

Käyntikohde tai nähtävyys

Nähtävyydet, museot, galleriat, kylät, eläintarhat, kansallispuistot, kirjastot, kirkot, kartanot ja linnat, majakat, muistomerkit, satamat pysyvä näyttelyt, panimot, rotkot, luolat, jne. kuuluvat tähän kategoriaan.

 

Ostospaikka

Antikvariaatit, kauppahallit, ostoskeskukset, myymälät, tehtaanmyymälät, kirpputorit, suoramyyntitilat, puutarhamyymälät, jne. kuuluvat tähän kategoriaan.

Ravintola tai kahvila

Jos kohteen päätoimiala on ruoka- tai juomatarjoilu lisää se tähän kategoriaan. Myös kesäkahvilat, baarit ja yökerhot kuuluvat tänne.

Aktiviteetti

Tähän kategoriaan kuuluvat kaikki toiminnalliset kohteet, jossa osallistuminen edellyttää joko tekemistä tai mukaan ilmoittautumista.

Esim. puistot ja leikkipaikat, risteilyt, junamatkat, luontoretket, safarit, keilahallit, uimahallit, meditaatiot, seikkailut, saunat, kävelykierrokset ovat aktiivista toimintaa.

 

Majoituspalvelu

Kun kohteen päätoimiala on majoituspalvelu lisää kohde tähän kategoriaan. Mikäli kohteessa on muita palvelu tarjolla voit lisätä ne Avainsanoihin. Joskus voi olla tarpeen luoda oma kohde esim. majoituspaikan ravintolalle tai muulle erilliselle palvelulle.

Tapahtumat

Tapahtumissa on aina aloitus- ja päättymisaika. Festivaalit, konsertit, markkinat, teatterit, näyttelyt, urheilutapahtumat ovat mm. tämäntyyppisiä tapahtumia.